UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/14004
Назва: Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів
Автори: Оніпко, Валентина Володимирівна
Білаш, Валентина Павлівна
Онипко, Валентина Владимирововна
Билаш, Валентина Павловна
Bilash, V. P.
Дата публікації: 2020
Видавець: МОН України, Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського
Бібліографічний опис: Оніпко В. В. Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів / В. В. Оніпко, В. П. Білаш / Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (м. Полтава, 30 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – C. 320–324.
УДК: 613.262
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/14004
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
O_P_2020_PNPU.pdf719,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.