Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/1556
Назва: Характеристика змін вмісту перекису водню цільної крові у щурів на тлі поєднаного впливу висококалорійного харчування та іммобілізаційного стресу
Інші назви: The characteristic of the changes of the hydrogen peroxide content in the whole blood of the rats under combined effect of high-calorie diet and immobilization stress
Автори: Перфільєва, Ірина Володимирівна
Наріманов, Олександр Сергійович
Омельченко, Олександр Євгенійович
Тарасенко, Лідія Мусіївна
Perfilyeva, I.
Narimanov, A.
Omelchenko, A.
Tarasenko, L.
Ключові слова: перекис водню
харчування
стрес
hydrogen peroxide
nutrition
stress
Дата публікації: 2017
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Характеристика змін вмісту перекису водню цільної крові у щурів на тлі поєднаного впливу висококалорійного харчування та іммобілізаційного стресу / І. В. Перфільєва, О. С. Наріманов, О. Є. Омельченко, Л. М. Тарасенко // Матеріали 73-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції «Погляд майбутніх лікарів на сучасну медицину», 30 березня – 1 квітня 2017, м. Полтава. – Полтава, 2017. – С. 75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/1556
Розташовується у зібраннях:СНТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_characteristic.pdf351,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.