Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/2919
Назва: Lectinochemical characteristics of rat normal masticatory oral mucosa
Автори: Єрошенко, Галина Анатоліївна
Ерошенко, Галина Анатольевна
Yeroshenko, G.
Тимошенко, Юлія Володимирівна
Тимошенко, Юлия Владимировна
Timoshenko, Yu.
Казакова, Катерина Станіславівна
Казакова, Екатерина Станіславівна
Каzakova, K.
Єрошенко, Анастасія Ігорівна
Ерошенко, Анастасия Игоревна
Yeroshenko, А.
Ключові слова: lectins
carbohydrate receptors
rats
oral mucosa
Дата публікації: 2016
Видавець: Oxford University Press
Бібліографічний опис: Lectinochemical characteristics of rat normal masticatory oral mucosa / G. Yeroshenko, Yu. Timoshenko, K. Каzakova, A. Yeroshenko // Fundamental and Applied Studies in the Modern World : The XV International Academic Congress, 06-08 September 2016 : Proceedings of the Congress. — United Kingdom, Oxford, 2016. — P. 207-211.
Короткий огляд (реферат): Lectinochemical method of study has established the features of receptors’ allocation in the lectins’ panel on the cells and basal lamina of the epithelial mucous lamina of the alveolar gingiva and glandular area of the hard palate. It has been found that the level of lectin receptors’ expression in the gingival epithelium for galactose-specific lectins in the hard palate carbohydrate determinants is almost absent, though a layer of horny scales is the most sensitive. The largest number of receptors has been found for sialo-specific lectins. Higher degree of expression of carbohydrate determinants, especially for mannose- and sialo-specific lectins has been detected in the epithelial lamina of the hard palate, as compared with gums.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/2919
ISBN: 978-0-875-86396-7
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lectinochemical characteristics of rat normal.pdf418,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.