Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/2934
Назва: Дослідження хроматографічного спектру пептидного комплексу, отриманого із стегнових м’язів щурів
Інші назви: The investigation of chromatographic spectrum of peptide complex obtained from the rat femoral muscles
Автори: Весніна, Людмила Едуардівна
Солохіна, Інга Леонідівна
Vesnina, L.
Solohina, I.
Ключові слова: регуляторные пептиды
пептидный комплекс бедренных мышц
высокоэффективная жидкостная хроматография
regulatory peptides
peptide complex femoral muscles
high-performance liquid chromatography
Дата публікації: 2009
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України "Українська медична стоматологічна академія"
Бібліографічний опис: Весніна Л. Е. Дослідження хроматографічного спектру пептидного комплексу, отриманого із стегнових м’язів щурів / Л. Е. Весніна, І. Л. Солохіна // Проблеми екології та медицини. – 1999. – Т. 13, № 5–6. – С. 12–14.
Короткий огляд (реферат): В работе представлены данные о получении комплекса пептидных веществ из бедренных мышц крыс и определении их характеристик с помощью обратно-фазовой высокоэффективной жидкостной хроматографии. Исследование хроматографического спектра комплекса пептидов бедренных мышц в сравнении с пептидным комплексом коркового вещества почек крыс позволило определить различия как в количестве фракций, их расположении вдоль хроматограммы, так и по их гидрофобности; This paper presents data on peptide complex substances from rat femoral muscles and determines their characteristics by using reverse-phase high-performance liquid chromatography. Chromatographic spectra of peptide complexes of femoral muscles and cortical substance of kidneys were compared. The differences in the number of fractions, their positions within chromatographic picture (hydrophobic properties) were found and described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/2934
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
doslid.pdf241,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.