UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/3895
Назва: Методи визначення смакової чутливості язика у стоматологічних пацієнтів
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Давиденко, Вадим Юрійович
Давиденко, Ганна Миколаївна
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Нідзельський М. Я. Методи визначення смакової чутливості язика у стоматологічних пацієнтів / М. Я. Нідзельський, В. Ю. Давиденко, Г. М. Давиденко // Клінічна стоматологія. – 2014. – № З. – С. 51.
ISSN: 2311-9624
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/3895
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Methods_of_determining_the_taste_sensitivity.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.