UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4024
Назва: Спосіб моделювання пошкодження смакових рецепторів
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Давиденко, Вадим Юрійович
Кузнецов, Віктор Васильович
Давиденко, Ганна Миколаївна
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Пат. 112587 Україна, МПК (2016.01) А61К 31/78, (2006.01) А61Р 1/00 / М. Я. Нідзельський, В. Ю. Давиденко, В. В. Кузнецов, Г. М. Давиденко; заявник і патентовласник Полтава, ВДНЗУ "Українська медичнастоматологічна академія". — № u 2016 05813 ; заявл. 30.05.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4024
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність
Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_112587.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.