UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4530
Назва: Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Давиденко, Ганна Миколаївна
Давиденко, Вадим Юрійович
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Нідзельський М. Я. Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення / М. Я. Нідзельський, Г. М. Давиденко, В. Ю. Давиденко // «Стоматологічна наука і практика на Слобожанщині: історія, надбання і перспективи розвитку» : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 5–6 жовтня. – Харків, 2017. – С. 110–115.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4530
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smakova_chutluvist.pdf384,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.