UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5039
Назва: Повышение пищевой ценности молочнокислых продуктов, содержащих пробиотики, путем добавления пребиотика дуфалака
Автори: Дегтярьова, Ірина Іванівна
Дегтярева, Ирина Ивановна
Degtyareva, I.
Скрипник, Ігор Миколайович
Скрыпник, Игорь Николаевич
Skrypnyk, I.
Скопиченко, Світлана Вікторівна
Скопыченко, Светлана Викторовна
Skopychenko, S.
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Дегтярева И. И. Повышение пищевой ценности молочнокислых продуктов, содержащих пробиотики, путем добавления пребиотика дуфалака / И. И. Дегтярева, И. Н. Скрыпник, С. В. Скопыченко // 5-й междунар. конгресс "Парентеральное и энтеральное питание" : тезисы докладов. – Москва, 2001. – С. 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5039
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pov_pish.pdf95,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.