UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5218
Назва: Роль двенадцатиперстной кишки в осуществлении процессов гидролиза пищевых веществ
Автори: Гопко, Александр Феликсович
Шевченко, Андрей Иванович
Гопко, Олександр Феліксович
Дата публікації: 2001
Видавець: Тернопіль ТДМУ "Укрмедкнига"
Бібліографічний опис: Шевченко А. Роль двенадцатиперстной кишки в осуществлении процессов гидролиза пищевых веществ / А. Шевченко, О.Гопко // Матеріали 5- го міжнар. мед. конгресу студентів та молодих вчених : тези доп. – Тернопіль. – 2001. – С. 189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5218
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rol_dv.PDF245,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.