UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5783
Назва: Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії
Інші назви: Проведение лечебного питания детей в течении первого года жизни, имеющих высокий риск развития атопии
Implication the milk formula with abstemious hydrolyzed protein of medical nutrition of fist-year infants with the risk of atopy
Автори: Мизгіна, Тамара Іванівна
Зюзіна, Лариса Степанівна
Пономаренко, Людмила Михайлівна
Мызгина, Тамара Ивановна
Зюзина, Лариса Степановна
Пономаренко, Людмила Михайловна
Myzgina, T.
Zuzyna, L.
Ponomarenko, L.
Дата публікації: 2010
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Мизгіна Т. І. Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії / Т. І. Мизгіна, Л. С. Зюзіна, Л. М. Пономаренко // Вісник проблем біології і медицини. – 2010. – Вип.4. – С. 108–111.
Короткий огляд (реферат): Резюме. Наведено данні дослідження використання суміші на основі частково гідролізованого біл- ку для штучного вигодовування дітей 1-го року життя, які мають ризик розвитку атопії; Резюме. Приведены данные исследования об использовании смесей на основе частино гидролизованого белка при искусственном вскармливании детей 1-го года жизни с риском развития атопии; Summary. The authors studied the effect of the using the milk formula with abstemious hydrolyzed protein in the nutrition of fist-year infants with the risk of atopy.
Ключові слова: немовля
атопія
штучне вигодовування
частково гідролізований білок
дети 1-го года жизни
атопия
искусственное вскармливание
частично гидролизованный белок
fist-year infant
abstemious hydrolyzed protein
atopy
nutrition
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5783
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
provedenna_likuv_harchuvanna.pdf247,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.