UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6200
Назва: Особливості структури емалі в умовах фізіологічного прорізування зубів
Інші назви: Особенности структуры эмали в условиях физиологического прорезывания зубов
Features of the structure of enamel in conditions of physiological eruption of teeth
Автори: Черняк, Валентина Володимирівна
Гасюк, Петро Анатолійович
Бакуменко, Василь Миколайович
Костиренко, Олексій Петрович
Сіренко, Олена Анатоліївна
Черняк, Валентина Владимировна
Гасюк, Петр Анатольевич
Бакуменко, Василий Николаевич
Костыренко, Алексей Петрович
Сиренко, Елена Анатольевна
Cherniak, V. V.
Hasiuk, P. A.
Bakumenko, V. M.
Kostyrenko, O. P.
Sirenko, O. A.
Дата публікації: 2010
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Особливості структури емалі в умовах фізіологічного прорізування зубів / В. В. Черняк, П. А. Гасюк, В. М. Бакуменко [та ін.] // Актуальні проблеми сучасної медицини. – 2010. – Т. 10, Вип. 4 (32). – С. 172–174.
Короткий огляд (реферат): Слабка біомінералізація в пришийковій ділянці, особливо по намелах є зонами схильності до карієсу в данній ділянці. При пасивному прорізуванні, на нашу думку, ризиук карієсу зростає; Слабая биоминерализация в пришеечной области, особенно по намело являются зонами склонности к кариесу в данной области. При пассивном прорезывании, по нашему мнению, ризиук кариеса возрастает; Weak biomineralization in the cervical region, especially in the tent, is the zone of propensity to tooth decay in this area. In passive pruning, in our opinion, the risk of caries increases
Ключові слова: емаль
ламела
кутикула
эмаль
ламела
кутикула
enamel
lamela
cuticle
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6200
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_the_structure.pdf428,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.