UMSA
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6711
Назва: Морфологічні та хімічні особливості емалі на різних ділянках при підвищеній і фізіологічній стертості зубів за даними електронної мікроскопії
Автори: Ткаченко, Ірина Михайлівна
Коваленко, Віктор Вікторович
Ткаченко, Ирина Михайловна
Коваленко, Виктор Викторович
Tkachenko, I. M.
Kovalenko, V. V.
Дата публікації: кві-2017
Видавець: Lublin Science and Technology Park S.A.
Бібліографічний опис: Ткаченко І. М. Морфологічні та хімічні особливості емалі на різних ділянках при підвищеній і фізіологічній стертості зубів за даними електронної мікроскопії / І. М. Ткаченко, В. В. Коваленко // Іноваційні технології в медицині: досвід Польщі та України. – 2017. – С. 132–136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6711
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mth.pdf199,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.