Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/8248
Назва: Вивчення мікротвердості емалі та дентину різців у нормі і при патологічних станах
Автори: Ковальов, Євген Вікторович
Шундрик, Марина Аркадіївна
Шундрик, Лілія Сергіївна
Амосова, Вікторія Степанівна
Ковалев, Евгений Викторович
Шундрик, Марина Аркадьевна
Шундрик, Лилия Сергеевна
Амосова, Виктория Степановна
Kovaliov, Ye. V.
Shundrik, M. A.
Shundrik, L. S.
Amosova, V. S.
Дата публікації: 2012
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Вивчення мікротвердості емалі та дентину різців у нормі і при патологічних станах / Є. В. Ковальов, М. А. Шундрик, Л. С. Шундрик, В. С. Амосова // Український стоматологічний альманах. – 2012. – № 6. – С. 25–27.
Короткий огляд (реферат): Патоголічні зміни в зубах, уражених карієсом і після видалення пульпи, змінюють мікротвердність їхніх тканин (емалі, дентину). Характеристика мікротвердості визначає функціональну стійкість твердих тканин зуба. Патологічний процес знижує показники мікротвердості в порівнянні з інтактними зубами; Патологические изменения в зубах, пораженных кариесом и после удаления пульпы. изменяють микротвердость его тканей (эмали и дентина). Характеристика микротвердости определяет функциональную стойкость твердых тканей зуба. Патологический процесс снижает показатели микротвердости по сравнению с интактными зубами; Pathological changes in teeth affected by caries and after pulp removing, promote changes in microhardness of their tissues (enamel and dentine). Characteristics of microhardness indices as compared with intact teeth.
Ключові слова: різці
емаль
дентин
мікротвердість
резцы
эмаль
дентин
микротвердость
incisors
enamel
dentine
microhardness
ISSN: 2410-1427
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/8248
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vme.pdf324,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.